Om mig som ledare

Jag har lång erfarenhet att arbeta med människor och driva företag. Jag har drivit hemtjänstföretag i Sollentuna kommun sedan 2009 när Sollentuna började med LOV. Tidigare arbetade jag inom socialförvaltningen i Kista kommun i 9 år. Jag har gått den långa vägen och arbetade i hemtjänsten när jag utbildade mig till undersköterska. Har även jobbat inom socialpsykiatrin och med missbrukare/dubbeldiangoser.

Vad mer? Vårt mål på Irmas hemtjänst är att vi tillsammans strävar efter att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda med den hjälp vi erbjuder i nära samarbete med Sollentuna kommun.

Personal Vår personal är vårdbiträden, undersköterska, samt personal som utbildar sig till undersköterska. Alla har lång erfarenhet inom vården och dom flesta har arbetat en längre tid hos oss. Det gör att vi kan hålla kontinuteten väldigt bra. Våra medarbetare är engagerade och lyhörda och behärskar svenska språket, utöver det har vi även medarbetare som talar följande språk: Finska, Engelska, Ryska, Ukrainska, Lettiska, Polska, Serbiska, Bosniska, Kroatiska, grekiska, arabiska, persiska, indiska, Somaliska, Italienska, Spanska, Litauiska, Franska.

Ring mig för mer information, telefon 08-34 34 58 eller
0707 34 34 58  


Jag hoppas att vi ses. Ha det bra! 
  Verksamhetschef

Pirjo Lundegren
info@irmahemtjanst.se

Schemaplanerare Tatjana Skudike